Dua voor je kind

Dua voor je kind

Een nieuwe maand, een nieuwe gratis printable! Dit keer bieden we je met veel liefde een homemade design aan: Een mooie dua voor je zoon of dochter om in te lijsten en op te hangen in zijn of haar kamer.

 

In het PDF bestand onderaan deze pagina vinden jullie maar liefst 24 verschillende printables! In een peiling op Instagram Stories vroegen we naar jullie favoriete kleurencombinaties en daar hebben we uiteraard wat mee gedaan! Per geslacht zijn er drie verschillende kleuren, daarnaast hebben we een Arabische, fonetische en Nederlandse variant ontworpen omdat we willen dat zoveel mogelijk ouders en kinderen profijt hebben van deze printable. 

Naast de dua bevat het PDF bestand nog een leuke extra. Die laten we jullie graag zelf ontdekken! 

Mocht je toch nog iets anders zoeken of geen (kleuren)printer ter beschikking hebben, dan kun je altijd een kijkje nemen in de webshop voor kant en klare exemplaren of personalisaties.

Handleiding bij de printable:

  • Open of download het PDF document.
  • Klik op printen en selecteer enkel de pagina(s) die je wenst af te drukken + het formaat.
  • Kies bij voorkeur voor glossy fotopapier en druk af op hoge kwaliteit.
  • Koop een lijst en kader de print in! Bij Action en Ikea vind je tal van budgetvriendelijke lijsten.
  • Hang de lijst op in de kamer van je zoon of dochter.
  • Het maakt ons blij wanneer we zien dat onze printables daadwerkelijk gebruikt worden. Aarzel dus niet om ons een foto te sturen van het resultaat of dit te posten op social media en ons erin te taggen. @islaminspiredwebshop

Waarschuwing:

Deze gratis printable is bedoeld voor persoonlijk gebruik en niet voor verkoop door derden. Om het design niet te verpesten, hebben we dit keer geen logo of watermerk toegevoegd. Het copyright op het design en de tekst behoort weliswaar ons toe en is vastgelegd bij het BOIP. Wanneer het auteursrecht geschonden wordt, zal dit niet zonder gevolg blijven.

KLIK OM DE PRINTABLE TE DOWNLOADEN

 

Doneren, fi sabilillah?

Wil je toch graag een bijdrage leveren? Dat kan! donaties gaan voor 100 % naar boodschappen en voedelpakketten voor vzw Al Ikram, die ze vervolgens verdelen onder minderbedeelden in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie

DONEER VEILIG EEN BEDRAG NAAR KEUZE

 

Om zoveel mogelijk Islam inspired ouders en kids te bereiken, doen wij een warme oproep om de link naar deze blog te delen op sociale media & Whatsapp.

Abonneer je onderaan deze pagina op onze nieuwsbrief of volg Islam inspired op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, freebies & producten.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd