Wie zijn wij?

Islam Inspired is een eenmanszaak, gerund door een Antwerpse dertiger die in haar jaren als thuisblijfmama een passie voor schrijven en grafisch ontwerpen ontwikkelde. 

Ik vond het altijd heerlijk om originele kaarten, cadeautjes en traktaties te maken voor familiale of schoolse gelegenheden, maar dit bleef slechts een hobby. Tot mijn drie kinderen zelfstandig genoeg waren en ik weer tijd voor mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling vond. Op 2 februari 2020 werd mijn hobby mijn beroep. Islam Inspired was geboren.

Al vanaf het prille begin tracht ik me te onderscheiden door alle teksten en quotes zelf te schrijven en in te zetten op eerlijkheid, originaliteit, inhoud en duurzaamheid.

Het ontwerpen, de productie, de verzending en dus ook de quality control vinden tot op de dag van vandaag plaats door mezelf in mijn eigen vertrouwde atelier.  Ik ben ervan overtuigd dat deze factoren hebben bijgedragen aan mijn Trustscore van 4,9/5. De afgelopen twee jaar werd de webshop onafgebroken met 5 sterren beoordeeld. Iets waar ik heel erg trots op ben en wat me motiveert om het nog beter te doen.

De afgelopen jaren heb ik veel bijgeleerd en geïnvesteerd in nieuwe machines en materialen waardoor het aanbod enorm is uitgebreid. 

Klantvriendelijkheid is mijn stokpaardje, ik sta jullie graag te woord en neem jullie af en toe graag mee achter de schermen op onze instagram pagina: www.instagram.com/islaminspiredwebshop

Liefdadigheid