Op maat

Vind je jouw gading niet in de kant en klare ontwerpen, dan kun je een bestaand ontwerp laten aanpassen of een volledig nieuwe boodschap laten schrijven voor jezelf of een geliefde en dit in een design naar keuze laten gieten. Alle producten op de website kunnen op maat gemaakt worden: kaarten, posters, magneten, stickers, traktaties, giftsets, ...

Kaarten (aankondigingen, uitnodigingen, wenskaarten....) en posters kunnen ook enkel digitaal verzonden worden zodat je ze zelf kunt (laten) printen of verzenden. Je bespaart dan op de verzend- en materiaalkosten. 

Hoe gaat een personalisatie in haar werk?

1. Vul onderstaand contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in. Beschrijf duidelijk je wensen en zorg dat je e-mailadres/telefoonnummer klopt. 

2. Hebben we nog bijkomende vragen, dan contacteren wij je binnen de 24u via e-mail of Whatsapp bericht. Zo niet ontvang je binnen dezelfde tijdspanne een offerte. 

3. Ga je akkoord met de offerte, dan stellen wij afhankelijk van de opdracht 1-3 werkdagen later een gewatermerkt ontwerp door. Dit kan nog verder aangepast worden tot jij tevreden bent. 

4. De offerte houdt maximaal 5 aanpassingen aan het eerste ontwerp in. Wil je uiteindelijk meer aanpassingen doen, dan wordt de prijs verhoogd, naargelang de extra werkminuten. 

5. Ga je akkoord met het ontwerp, dan wordt er een factuur met betaalverzoek opgemaakt. Eenmaal betaald, wordt je personalisatie klaar gemaakt om verstuurd, afgehaald of gedownload te worden. 

6. Geboortekaartjes worden bij voorkeur enkele maanden op voorhand ontworpen zodat op de dag van de geboorte enkel de gegevens van het kind moeten worden ingevoerd. Geboortekaartjes worden ook op zon- en feestdagen afgemaakt en verstuurd. 

Hoe wordt de prijs berekend? 

De prijs bestaat uit:

- De zuivere materiaalkost van het product en de verpakking. Indien je voor een digitaal ontwerp kiest, dan vallen deze kosten uiteraard weg. 
- Werkuren (ontwerpen, administratie, communicatie met de klant). Per minuut rekenen wij 0,49 €. 
- Eventuele verzendkosten. Bestellingen boven 75 € worden gratis verzonden en afhalen in Antwerpen is ook kosteloos.

Hoelang zijn we gemiddeld bezig aan een ontwerp? 

Klanten die precies weten wat ze willen en duidelijke instructies geven, eigen teksten aanleveren of de voorkeur hebben voor een minimalistisch design, daar zijn we vanzelfsprekend sneller mee klaar. Ook kleine wijzigingen aan een bestaand ontwerp zijn snel aangebracht. Reken op 30 min à 2u = 14,7€ - 58,8 €. 

Wanneer we zelf alles - van design tot teksten - moeten bedenken en dit steeds moeten terugkoppelen naar de klant, dan kruipt daar meer tijd in. Reken op 3-5u. (88,2 € tot 147 €). 

Tip: Om ons een beter idee te geven van je smaak, geven wij het advies op een aantal afbeeldingen door te sturen van stijlen die je mooi vindt. 

Wat doen wij niet? 

Wij staan open voor alle aanvragen, op voorwaarde dat ze binnen het Islamitisch toegestane vallen. Wij ontwerpen bijvoorbeeld niet voor Christelijke feestdagen, Valentijn of verjaardagen. 

Wij kunnen ook door jou aangeleverde teksten of afbeeldingen verwerken in een design naar keuze, maar op deze teksten mag geen copyright rusten. 

Omdat wij al een minimale winstmarge hanteren, geen BTW aanrekenen en graag al onze klanten gelijk behandelen, wordt er nooit over de prijs onderhandeld.