Geschenken op maat

Vind je jouw gading niet in de kant en klare producten, dan kun je een bestaand ontwerp laten aanpassen of een volledig nieuwe boodschap laten schrijven voor jezelf of een geliefde en dit in een design naar keuze laten gieten. Alle producten op de website kunnen op maat gemaakt worden. 

Kaarten (aankondigingen, uitnodigingen, wenskaarten....) en posters kunnen ook enkel digitaal verzonden worden zodat je ze zelf kunt (laten) printen of verzenden. Je bespaart dan op de verzend- en materiaalkosten.

Vraag maatwerk tijdig aan. Bij voorkeur minstens twee weken op voorhand. Bij geboortekaartjes raden wij minstens twee maanden aan.

Hoe wordt de prijs berekend?

De prijs bestaat uit:

  • De zuivere materiaalkost van het product en de verpakking. Indien je voor een digitaal ontwerp kiest, dan vallen deze kosten uiteraard weg.
  • Werkuren (ontwerpen, administratie, communicatie met de klant). Per minuut rekenen wij 0,49 €.
  • Eventuele verzendkosten. Bestellingen boven 50 € (BE) en 85 € (NL) worden gratis verzonden en afhalen in onze vestiging in Ekeren Donk bij Antwerpen is ook kosteloos.

Hoelang zijn we gemiddeld bezig aan een ontwerp?

Klanten die precies weten wat ze willen en duidelijke instructies geven, eigen teksten aanleveren of de voorkeur hebben voor een minimalistisch design, daar zijn we vanzelfsprekend sneller mee klaar. Ook kleine wijzigingen aan een bestaand ontwerp zijn snel aangebracht. Reken op 30 min à 2u.

Wanneer we zelf alles - van design tot teksten - moeten bedenken en dit steeds moeten terugkoppelen naar de klant, dan kruipt daar meer tijd in. Reken op 3-8u. 

Aanbetaling

Alvorens wij aan onze opdracht beginnen, vragen wij een voorschot van 30 % van het totaalbedrag. De rest dient voldaan te worden bij aflevering van het afgewerkt product. 

Door herhaaldelijk misbruik in het verleden zijn wij genoodzaakt deze voorwaarde toe te passen. 

Wat doen wij niet?

Wij staan open voor alle aanvragen, op voorwaarde dat ze binnen het Islamitisch toegestane vallen. Wij ontwerpen bijvoorbeeld niet voor Christelijke feestdagen, Valentijn of verjaardagen.

Wij kunnen ook door jou aangeleverde teksten of afbeeldingen verwerken in een design naar keuze, maar op deze teksten mag geen copyright rusten.

Omdat wij al een minimale winstmarge hanteren, geen BTW aanrekenen en graag al onze klanten gelijk behandelen, wordt er nooit over de prijs onderhandeld.

Contactformulier