Ramadan activiteitenbundel

Ramadan activiteitenbundel

Na het gigantische succes van onze gratis vakantie werkboekjes voor kids, mocht een Ramadan werkboekje niet ontbreken.

In deze gratis activiteitenbundel ontdekken jullie kids of leerlingen met 12 verschillende opdrachten spelenderwijs de essentie van de maand Ramadan en trainen ze zowel hun motorische als cognitieve skills. Naast puzzelen, memoriseren, kleuren en knutselen, gaan ze ook aan de kook met Islamitische superfoods en gaan ze zelfs verkopen voor hun eigen sadaqa project.

Het werkboekje spitst zich vooral toe op kinderen die al met enig begrip kunnen lezen en schrijven, maar voor nieuwsgierige kleuter broertjes en zusjes hebben we ook een aantal leuke opdrachten voorzien. Kortom, een werkboekje voor het hele gezin!

Full version

Smaakt de gratis printable naar meer, dan kun je voor slechts 5,95 € de full version aanschaffen met maar liefst 30 opdrachten. Eentje voor elke dag. Onbeperkt te printen binnen je huishouden of klas en elk jaar opnieuw te gebruiken. Geen overbodige luxe met een paasvakantie die pal in onze gezegende maand valt. Klik hier om te full version te bekijken

Respecteer het copyright

Deze gratis printable is een uniek ontwerp van Islam Inspired. Dit wil zeggen dat er copyright op rust en enkel bestemd is voor de privé sfeer en het onderwijs. Het is niet toegestaan deze printable te gebruiken voor commerciële doeleinden.

 

Is je honger nog steeds niet gestild? Onze Ramadan collectie staat ook al online! Posters, kaarten, trackers, treats en giftboxen dompelen je helemaal onder in de Ramadan sfeer.

Doneren, fi sabilillah?

Wil je toch graag een bijdrage leveren? Dat kan! donaties gaan voor 100 % naar boodschappen en voedelpakketten voor vzw Al Ikram, die ze vervolgens verdelen onder minderbedeelden in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie

 

Om zoveel mogelijk Islam inspired ouders en kids te bereiken, doen wij een warme oproep om de link naar deze blog te delen op sociale media & Whatsapp.

Abonneer je onderaan deze pagina op onze nieuwsbrief of volg Islam inspired op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, freebies & producten.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd