Ramadan Q&A slinger

Ramadan Q&A slinger

Ramadan staat voor de deur dus dompelen we jullie en jullie kids volledig onder in het thema! Onder ons motto "Decoratief, maar vooral functioneel" hebben we een Ramadan Q&A slinger ontworpen waarmee jullie spelenderwijs de essentie van de Ramadan meegeven aan jullie kinderen en/of leerlingen. 

De slinger telt 30 vragenkaartjes van 7,5x7,5cm over de maand Ramadan. Een vraag voor elke dag. Het enige wat je moet doen is ze printen, uitknippen en met een wasknijpertje aan een touw vasthangen. Dit kun je vervolgens bevestigen aan de muur of een canvas. 

Aan het eind van de Ramadan kun je de kaartjes gebruiken om een grote Ramadan quiz te houden en te kijken hoeveel ze er van hebben onthouden. 

Heb je geen printer of niet het geduld om 30 kaartjes te knippen, dan kun je de slinger ook kant en klaar bestellen in onze webshop. Klik hier 

Respecteer het copyright

Deze gratis printable is een uniek ontwerp van Islam Inspired. Dit wil zeggen dat er copyright op rust en enkel bestemd is voor de privé sfeer en het onderwijs. Het is niet toegestaan deze printable te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Terug naar blog

3 reacties

Salamoe alaikom,

Super leuk en mooi! Moge Allah jullie rijkelijk, rijkelijk en nogmaals rijkelijk belonen hiervoor. Ik ben zo trots op jullie werk. En ik kijk uit naar de volgende freebie :D.

Wassalaam!

Karima

@Bouchra Ghay

Je kunt de slinger gratis downloaden, maar je moet hem wel zelf drukken. Zie de downloadlink hierboven.

Anonymous

Ik wil ook een gratis slinger

Bouchra Ghay

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.