Ramadan Q&A slinger

Ramadan Q&A slinger

Ramadan staat voor de deur dus dompelen we jullie en jullie kids volledig onder in het thema! Onder ons motto "Decoratief, maar vooral functioneel" hebben we een Ramadan Q&A slinger ontworpen waarmee jullie spelenderwijs de essentie van de Ramadan meegeven aan jullie kinderen en/of leerlingen. 

De slinger telt 30 vragenkaartjes van 9x9cm over de Ramadan. Een vraag voor elke dag. Het enige wat je moet doen is ze printen, uitknippen en met een wasknijpertje aan een touw vasthangen. Dit kun je vervolgens bevestigen aan de muur of een canvas. 

Heb je geen van bovenstaande en is de Action gesloten? Zoek een groot stuk karton, versier het met verf, crèpe-papier, ... Bevestig het touw en hang de kaartjes vast met een paperclip. je kunt ze ook perforeren en vervolgens aan het touw hangen met een veiligheidsspeldje. 

Aan het eind van de Ramadan kun je de kaartjes gebruiken om een grote Ramadan quiz te houden en te kijken hoeveel ze er van hebben onthouden. 

Heb je geen printer, dan kun je ook de Ramadan Q&A slinger DIY kit bestellen in onze webshop. Klik hier

Handleiding bij de printable: 

Voor de beste print resultaten: Print de vragen bij voorkeur in de hoogste kwaliteit op +200 grams mat of glossy fotopapier. Wil je ze volgend jaar opnieuw gebruiken, dan kan het een idee zijn om ze eerst te lamineren alvorens je ze uitknipt. 

Deze gratis printable is een uniek ontwerp van Islam Inspired. Dit wil zeggen dat er copyright op rust en enkel bestemd is voor de privé sfeer en het onderwijs. Het is niet toegestaan deze printable te gebruiken voor commerciële doeleinden.

 

Is je honger nog steeds niet gestild? Onze Ramadan collectie staat ook al online! Posters, kaarten, trackers, treats en giftboxen dompelen je helemaal onder in de Ramadan sfeer.

Doneren, fi sabilillah?

Wil je toch graag een bijdrage leveren? Dat kan! donaties gaan voor 100 % naar boodschappen en voedelpakketten voor vzw Al Ikram, die ze vervolgens verdelen onder minderbedeelden in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie

 

Om zoveel mogelijk Islam inspired ouders en kids te bereiken, doen wij een warme oproep om de link naar deze blog te delen op sociale media & Whatsapp.

Abonneer je onderaan deze pagina op onze nieuwsbrief of volg Islam inspired op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, freebies & producten.


3 reacties

 • Karima

  Salamoe alaikom,

  Super leuk en mooi! Moge Allah jullie rijkelijk, rijkelijk en nogmaals rijkelijk belonen hiervoor. Ik ben zo trots op jullie werk. En ik kijk uit naar de volgende freebie :D.

  Wassalaam!

 • Islam Inspired

  @Bouchra Ghay

  Je kunt de slinger gratis downloaden, maar je moet hem wel zelf drukken. Zie de downloadlink hierboven.

 • Bouchra Ghay

  Ik wil ook een gratis slinger

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd