Ramadan Q&A slinger

Ramadan Q&A slinger

Deze werkbundel is tijdelijk offline gehaald omdat we volop werken aan een vernieuwde versie die we enkele weken voor Ramadan start zullen lanceren in sha Allah. Stay tuned!

Ramadan staat voor de deur dus dompelen we jullie en jullie kids volledig onder in het thema! Onder ons motto "Decoratief, maar vooral functioneel" hebben we een Ramadan Q&A slinger ontworpen waarmee jullie spelenderwijs de essentie van de Ramadan meegeven aan jullie kinderen en/of leerlingen. 

De slinger telt 30 vragenkaartjes van 9x9cm over de Ramadan. Een vraag voor elke dag. Het enige wat je moet doen is ze printen, uitknippen en met een wasknijpertje aan een touw vasthangen. Dit kun je vervolgens bevestigen aan de muur of een canvas. 

Heb je geen van bovenstaande en is de Action gesloten? Zoek een groot stuk karton, versier het met verf, crèpe-papier, ... Bevestig het touw en hang de kaartjes vast met een paperclip. je kunt ze ook perforeren en vervolgens aan het touw hangen met een veiligheidsspeldje. 

Aan het eind van de Ramadan kun je de kaartjes gebruiken om een grote Ramadan quiz te houden en te kijken hoeveel ze er van hebben onthouden. 

Heb je geen printer, dan kun je ook de Ramadan Q&A slinger DIY kit bestellen in onze webshop. Klik hier

Handleiding bij de printable: 

Voor de beste print resultaten: Print de vragen bij voorkeur in de hoogste kwaliteit op +200 grams mat of glossy fotopapier. Wil je ze volgend jaar opnieuw gebruiken, dan kan het een idee zijn om ze eerst te lamineren alvorens je ze uitknipt. 

Deze gratis printable is een uniek ontwerp van Islam Inspired. Dit wil zeggen dat er copyright op rust en enkel bestemd is voor de privé sfeer en het onderwijs. Het is niet toegestaan deze printable te gebruiken voor commerciële doeleinden.

KLIK OM DE PRINTABLE TE DOWNLOADEN

Doneren, fi sabilillah?

Wil je toch graag een bijdrage leveren? Dat kan! donaties gaan voor 100 % naar boodschappen en voedelpakketten voor vzw Al Ikram, die ze vervolgens verdelen onder minderbedeelden in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie

Om zoveel mogelijk Islam inspired ouders en kids te bereiken, doen wij een warme oproep om de link naar deze blog te delen op sociale media & Whatsapp.

Terug naar blog