Dhul Hijja activiteitenbundel

Dhul Hijja activiteitenbundel

Na het gigantische succes van onze vakantie en Ramadan werkboekjes voor kids, mocht een Dhul Hijjah versie niet ontbreken. Deze heilige maand nadert immers met rasse schreden. 

In deze gratis activiteitenbundel ontdekken jullie kids of leerlingen in 17 diverse  opdrachten spelenderwijs de betekenis van een heilige maand, de rituelen van de Hajj en het verhaal achter Eid ul Adha. 

Ze quizzen, leren kaartlezen, gaan aan de slag met puzzels en raadsels, knutselen een hajj spaarpot en tot slot maken ze een leuke Eid ul Adha slinger. 

Het werkboekje spitst zich vooral toe op kinderen die al met enig begrip kunnen lezen en schrijven, maar voor nieuwsgierige kleuter broertjes en zusjes hebben we ook een aantal leuke opdrachten voorzien. Kortom, een werkboekje voor het hele gezin!

Respecteer het copyright

Deze gratis printable is een uniek ontwerp van Islam Inspired. Dit wil zeggen dat er copyright op rust en enkel bestemd is voor de privé sfeer en het onderwijs. Het is niet toegestaan deze printable te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Terug naar blog

1 reactie

Dit boek lijkt mij super leerzaam voor mij. Kinderen. Baraka Allahoe voor fiqoem voor het delen!

Jamila

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.