Markten en events

Nu we eindelijk weer kunnen ademhalen na een periode van lockdowns en beperkingen, vinden er terug heel wat events plaats. Hieronder vind je een actueel overzicht van de markten waar wij zullen staan met onze producten. 

7 november 2021

Herfst food & shopping event te Merksem

5 december 2021

Winterbazaar te Mechelen

Welke producten nemen we mee? 

Islam Inspired interior: De best verkochte lijsten (A4 en 30x40cm formaat) uit de keyword, monoline & quoted posters collecties. 

Islam Inspired gifts: Tea treats, cheery chocolates, quoted candles, delicious dates, bookmarks & ad'iya, magneten en onze best verkochte giftboxen. Het zal tevens mogelijk zijn om zelf een giftbox samen te stellen met de kleine cadeautjes. 

Islam Inspired kids: Beloningsstickers (enkel sets), Djoez amma's/arabisch alfabet trackers, Ibaadah planners & diploma's. 

Islam Inspired stationery: Wenskaarten, boekenleggers en magneten. 

Hoe betalen? 

Er kan cash en mobiel betaald worden. Jullie kunnen daarbovenop genieten van voordelige ronde prijzen en hoeveelheidskortingen. 

Producten reserveren?

Op de events zullen we met beperkte voorraden werken en kunnen we ter plekke geen gepersonaliseerde items maken. Wil je er zeker van zijn dat we jouw favoriete of gepersonaliseerd item bij hebben, stuur ons minstens vijf dagen voor het event een berichtje via het zwevend Whatsapp icoontje of e-mail ons op info@islaminspired.com. Het kan handig zijn om de gewenste producten te selecteren in de webshop en vervolgens een screenshot te maken van je winkelmandje. Op die manier weten we precies wat je wenst. 

Opgelet: gepersonaliseerde items dienen op voorhand betaald te worden middels een betaallink en worden onder geen enkel beding terugbetaald omdat wij deze niet meer kunnen verder verkopen.

Niet gepersonaliseerde producten kunnen cash of mobiel betaald worden op het event in kwestie. 

COVID-19 restricties? 

Op dit moment gelden er op events zoals hierboven beschreven geen restricties. Het is in Vlaanderen niet meer verplicht om een mondmasker te dragen in winkels of markten. Je hoeft ook geen COVID safe ticket voor te leggen.