Al Ikram project

Al Ikram project

Gedurende het hele jaar doneren wij 5 % van onze winst aan een liefdadigheidsorganisatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een bedrag naar keuze te doneren voor onze gratis printables. De opbrengst daarvan gaat 100 % naar  vzw Al Ikram uit Antwerpen. Zij zijn een erkende hulporganisatie die zich al jarenlang belangeloos inzetten voor de minderbedeelden. 

Jullie donaties worden gebruikt voor het kopen van boodschappen die wij zelf verzamelen en naar Al Ikram brengen. Dit gebeurt op maandelijkse basis en hiervan delen wij regelmatig beelden van op onze socials.

Voor je doneert:

Wanneer je doneert via de betaalknop hierboven, wordt ons een transactiekost van 50 cent per betaling aangerekend door de betalingsprovider Mollie. We zouden het enorm appreciëren mochten jullie deze halve euro willen toevoegen aan jullie donatie. 

Je kunt er echter ook voor kiezen om rechtstreeks een donatie te doen op ons rekeningnummer: BE78068936473086 / BIC: GKCCBEBBOp deze manier wordt er geen transactiekost aangerekend. Gelieve in de mededeling "Donatie project totebags" te vermelden. Om problemen met instanties te vermijden gelieve zeker niet de naam Palestina in de mededeling te zetten.