Ramadan poster & planner

Ramadan poster & planner

Toen we onlangs in ons Instagram verhaal vroegen welke gratis printable jullie deze maand graag zagen verschijnen, stemde 90 % voor Ramadan gerelateerde prints. Met nog anderhalve maand te gaan, vonden we dat aanvankelijk aan de vroege kant, maar omdat voorbereiding alles is en het enthousiasme zo groot was, zullen de printables van maart en april volledig in het teken van de gezegende maand staan. 

We bijten de spits af met een poster en planner voor jong en oud. Een compacte herinnering aan de essentie van de gezegende maand, Door de voortdurende visualisatie en evaluatie zul je langer gemotiveerd blijven om je doelstellingen wat betreft aanbidding, gedrag en liefdadigheid te vervullen.

Handleiding bij de printable: 

Voor de beste print resultaten: Print de poster (blz 2) bij voorkeur randloos op mat of glossy fotopapier. Kader hem vervolgens in en hang/zet hem op een prominente plaats in je woonkamer. 

Wil je jarenlang plezier hebben van de  planner zonder papier te verspillen? Lamineer hem en vul hem elk jaar opnieuw in met een whiteboard marker. 

Deze gratis printable is een uniek ontwerp van Islam Inspired. Dit wil zeggen dat er copyright op rust en enkel bestemd is voor de privé sfeer en het onderwijs.. Het is niet toegestaan deze printable te gebruiken voor commerciële doeleinden. 

Wij worden er altijd heel blij van wanneer we zien dat onze printables effectief gebruikt worden. Aarzel niet om ons te taggen op social media (@islaminspiredwebshop) wanneer je een sfeerbeeld plaatst. 

 

Pssst, nog niet weggaan!

Want over enkele weken mogen jullie de geliefde Ramadan Q&A slinger terug online verwachten. Deze wordt op dit moment nog in een nieuw kleedje gestoken. Abonneer je op onze nieuwsbrief en lees het als eerste wanneer hij online staat. 

Is je honger nog steeds niet gestild? Onze Ramadan collectie staat ook al online! Posters, kaarten, trackers, treats en giftboxen dompelen je helemaal onder in de Ramadan sfeer.

Doneren, fi sabilillah?

Wil je toch graag een bijdrage leveren? Dat kan! donaties gaan voor 100 % naar boodschappen en voedelpakketten voor vzw Al Ikram, die ze vervolgens verdelen onder minderbedeelden in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie

 

Om zoveel mogelijk Islam inspired ouders en kids te bereiken, doen wij een warme oproep om de link naar deze blog te delen op sociale media & Whatsapp.

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd