Ramadan planner & poster

Ramadan planner & poster

Een poster en planner voor jong en oud. Een compacte herinnering aan de essentie van de gezegende maand. Door de voortdurende visualisatie en evaluatie zul je met Allah’s wil langer gemotiveerd blijven om je doelstellingen wat betreft aanbidding, gedrag en liefdadigheid te vervullen.

Handleiding bij de printable: 

Voor de beste print resultaten: Print de poster bij voorkeur randloos op mat of glossy fotopapier. Kader hem vervolgens in en hang/zet hem op een prominente plaats in je woonkamer. 

Wil je jarenlang plezier hebben van de  planner zonder papier te verspillen? Lamineer hem en vul hem elk jaar opnieuw in met een whiteboard marker. 

Deze gratis printable is een uniek ontwerp van Islam Inspired. Dit wil zeggen dat er copyright op rust en enkel bestemd is voor de privé sfeer en het onderwijs.. Het is niet toegestaan deze printable te gebruiken voor commerciële doeleinden. 

Laat je het printen en lamineren liever aan ons over. Dat kan! De planner en poster zijn ook kan en klaar te koop in onze shop. Klik hier

 

Is je honger nog steeds niet gestild? Onze Ramadan collectie staat ook al online! Posters, kaarten, trackers, treats en giftboxen dompelen je helemaal onder in de Ramadan sfeer.

Doneren, fi sabilillah?

Wil je toch graag een bijdrage leveren? Dat kan! donaties gaan voor 100 % naar boodschappen en voedelpakketten voor vzw Al Ikram, die ze vervolgens verdelen onder minderbedeelden in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie

 

Om zoveel mogelijk Islam inspired ouders en kids te bereiken, doen wij een warme oproep om de link naar deze blog te delen op sociale media & Whatsapp.

Abonneer je onderaan deze pagina op onze nieuwsbrief of volg Islam inspired op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, freebies & producten.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd