Ramadan diploma

Ramadan diploma

De gezegende maand Ramadan zit er jammer genoeg alweer bijna op. Misschien vastte jouw kind wel voor het eerst de hele maand of enkele dagen mee? 

Omdat wij vinden dat elk kind beloond moet worden voor deze mooie prestatie zetten wij ons Ramadan diploma voor kids beschikbaar als gratis printable. Het enige wat jij nog hoeft te doen is ze printen en invullen.

Handleiding bij de printable: 

Voor de beste print resultaten: Print de slinger bij voorkeur in de hoogste kwaliteit op +200 grams mat of glossy fotopapier. Kader het diploma in, steek het in een mooie envelop of rol het op en maak het vast met lint. 

Deze gratis printable is een uniek ontwerp van Islam Inspired. Dit wil zeggen dat er copyright op rust en enkel bestemd is voor de privé sfeer en het onderwijs. Het is niet toegestaan deze printable te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Wij worden er altijd heel blij van wanneer we zien dat onze printables effectief gebruikt worden. Aarzel niet om ons te taggen op social media (@islaminspiredwebshop) wanneer je een sfeerbeeld plaatst.

Leuke bijkomstigheid

Het diploma is qua design een perfecte match met onze gratis Eid Mubarak slinger en de cadeautjes, traktaties, kaarten, stickers en printables uit onze Eid El Fitr collectie. 

 

Doneren, fi sabilillah?

Wil je toch graag een bijdrage leveren? Dat kan! donaties gaan voor 100 % naar boodschappen en voedelpakketten voor vzw Al Ikram, die ze vervolgens verdelen onder minderbedeelden in Antwerpen. Tijdens de Ramadan maken we ook elke week 80 liter soep die vervolgens uitgedeeld wordt tijdens een take away ifter aan de minderbedeelden. Klik hier voor meer informatie

 

Om zoveel mogelijk Islam inspired ouders en kids te bereiken, doen wij een warme oproep om de link naar deze blog te delen op sociale media & Whatsapp.

Abonneer je op onze nieuwsbrief of volg Islam inspired op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, freebies & producten.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.