Eid ul Adha Printable party pack

Eid ul Adha Printable party pack

Voor zij die te laat waren met bestellen, niet zoveel te besteden hebben of in het buitenland wonen, trakteert Islam Inspired op een gratis Eid ul Adha printable party pack met tal van toepasselijke labels. Van een slinger tot gifttags tot tafelkaarten: alles om op een budgetvriendelijke wijze van jouw Eid ul Adha een onvergetelijk feest te maken!

Handleiding bij de printable: 

Wij raden aan om de labels op mat of glanzend fotopapier te drukken en voor de beste afdrukkwaliteit te kiezen. Sommige labels dienen gekleefd te worden op flesjes of bellenblazers. Dit kan met een lijmstift, maar ook met dubbelzijdige tape of fotostickers. Dit zorgt ervoor dat de labels beter blijven zitten. Fotopapier en dubbelzijdige tape zijn verkrijgbaar bij Action.

Doneren, fi sabilillah?

Wil je toch graag een bijdrage leveren? Dat kan! donaties gaan voor 100 % naar boodschappen voor vzw Al Ikram, die ze vervolgens verdelen onder minderbedeelden in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie

DONEER VEILIG EEN BEDRAG NAAR KEUZE

Om zoveel mogelijk Islam inspired ouders en kids te bereiken, doen wij een warme oproep om de link naar deze blog te delen op sociale media & Whatsapp.

Terug naar blog