Eid Mubarak slinger

Eid Mubarak slinger

Met onze zelfontworpen slinger creëer je op budgetvriendelijke wijze, instant gezelligheid op Eid El Fitr! Het enige wat je hoeft te doen is hem uitprinten, uitknippen en ophangen. 

Handleiding bij de printable: 

Voor de beste print resultaten: Print de slinger bij voorkeur in de hoogste kwaliteit op +250 grams mat of glossy fotopapier.

Deze gratis printable is een uniek ontwerp van Islam Inspired. Dit wil zeggen dat er copyright op rust en enkel bestemd is voor de privé sfeer en het onderwijs. Het is niet toegestaan deze printable te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Wij worden er altijd heel blij van wanneer we zien dat onze printables effectief gebruikt worden. Aarzel niet om ons te taggen op social media (@islaminspiredwebshop) wanneer je een sfeerbeeld plaatst.

Leuke bijkomstigheid

De slinger is qua design een perfecte match met de cadeautjes, traktaties, kaarten, stickers en printables uit onze Eid El Fitr collectie. Wist je dat je nog tot en met 2 mei kunt genieten van een Pre-order korting van 15 %? Gebruik de code EID2021 bij het afrekenen. 

 

Doneren, fi sabilillah?

Wil je toch graag een bijdrage leveren? Dat kan! donaties gaan voor 100 % naar boodschappen en voedelpakketten voor vzw Al Ikram, die ze vervolgens verdelen onder minderbedeelden in Antwerpen. Tijdens de Ramadan maken we ook elke week 80 liter soep die vervolgens uitgedeeld wordt tijdens een take away ifter aan de minderbedeelden. Klik hier voor meer informatie

 

Om zoveel mogelijk Islam inspired ouders en kids te bereiken, doen wij een warme oproep om de link naar deze blog te delen op sociale media & Whatsapp.

Abonneer je op onze nieuwsbrief of volg Islam inspired op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, freebies & producten.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd